Stäng ikon
Vi beklagar :(  

Just nu kan du inte jämföra hemförsäkringar.
Vi jobbar hårt med att färdigställa detta snarast möjligt.
Tills dess välkomnar vi dig prova vår jämförelse av bilförsäkringar.

Välkommen åter!Logotyp Jämförsäkring.se
Spara ikon

Vilken typ av försäkring
vill du jämföra?

Hus icon
 • Hus

 • Bostadsrätt

 • Hyresrätt

Slash icon

Beta

Bilförsäkrings icon

Jämförsäkring är en ny kostnadsfri tjänst som hjälper dig att jämföra försäkringar.

 • Jämförsäkring's sammarbestpartners Jämförsäkring's sammarbestpartners Jämförsäkring's sammarbestpartners Jämförsäkring's sammarbestpartners Jämförsäkring's sammarbestpartners Jämförsäkring's sammarbestpartners Jämförsäkring's sammarbestpartners

  Vi jämför alla!

  På jämförsäkring.se kan du jämföra försäkringar från Sveriges försäkringsbolag. Om du vill kan du efter jämförelsen även byta försäkring direkt...

 • Jämförsäkring AB logotyp

  Om Jämförsäkring

  Jämförsäkring är en ny kostnadsfri tjänst som förenklar för dig som vill jämföra försäkringar.
  Genom att använda vår tjänst får du på ett enkelt...

 • Bil ikon

  Bilförsäkring, vad ingår?

  Alla som äger en bil måste enligt lag ha en trafikförsäkring för att få köra med bilen. Trafikförsäkringen ersätter alla personskador samt sakskador som du vållat, men däremot...

 • Tummen up ikon

  Bra att veta vid val

  En försäkring skyddar dig vid olika händelser. Villkoren i försäkringen är helt avgörande för hur väl anpassad den blir för ditt behov och vilket pris du får betala för försäkringen.

Stäng ikon

Ikon mitt valMitt Val

Försäkringsgivare:
Självrisker:

Mina försäkringar ikonRegistrering

E-post

Telefonnummer

Välj startdatum

Mina försäkringar ikonMina försäkringar

Hemförsäkring BAS

160 kr

Total årskostnad

924 kr
Telefon ikon

registrera online ikon

TECKNA DIREKT ONLINE

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du tecknar en försäkring här på jämförsäkring.

Ångerrätt

I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen har du som privatperson alltid 14 dagars ångerrätt när du tecknar en försäkring på Jämförsäkring.

Om du vill använda din ångerrätt så måste du meddela detta muntligen eller skriftligen till oss.

Om du använder dig av ångerrätten har försäkringsbolaget rätt att ta betalt för den eventuella tid som skyddet har varit gällande.

Check out ikon

TECKNA AVTALET

Stäng ikon
Logotyp Jämförsäkring.se Tack för att du använder Jämförsäkring!

Du kikade på en med .

lämnade inget pris för denna försäkring online.

Telefon ikon

Vill du prata med en säljare på får du ringa nedan nummer.

Stäng ikon
Logotyp Jämförsäkring.se Tack för att du använder Jämförsäkring!

har inget sammarbete med oss och vi kan därför inte hjälpa dig att teckna denna försäkring i dagsläget.

Telefon ikon

Gå till s webbsida:

Stäng ikon
Logotyp Jämförsäkring.se Tack för att du använder Jämförsäkring!

lämnade inget pris för denna försäkring online.

Telefon ikon

Gå till s webbsida:

Om oss

Hitta rätt försäkring i lugn och ro

Jämförsäkring är en ny kostnadsfri tjänst som förenklar för dig som vill jämföra försäkringar. Genom att använda vår tjänst får du på ett enkelt och överskådligt sätt alla försäkringsvillkor på den svenska marknaden presenterade för dig. Med hjälp av tjänsten kan du i lugn och ro hitta det försäkringsbolag och den försäkring som har de villkor som passar just dig och dina behov bäst.

Utvecklad av teamet bakom elskling.se

Jämförsäkring.se är utvecklad av teamet bakom elskling.se, Sveriges ledande tjänst för jämförelse och byte av elavtal. Sedan starten 2007 har elskling.se hjälpt över 700 000 privatpersoner och företag att hitta ett bättre elavtal.
Vår erfarenhet från www.elskling.se visar att konsumenter föredrar att själva bilda sig en uppfattning om de val som finns på marknaden genom att göra en komplett och opartiskt jämförelse. Det bidrar till välgrundade beslut och nöjda konsumenter.
Med jämförsäkring vill vi öka transparensen på försäkringsmarknaden och ge konsumenterna mer kunskap om sina försäkringar. Genom en komplett jämförelse med fokus på innehållet i försäkringarna vill vi öka konsumenternas förståelse för vad försäkringarna täcker. Med hjälp av Jämförsäkring ska konsumenter kunna fatta välgrundade beslut och på så sätt känna sig trygga och kunna sova gott om natten.
Slutligen vill vi informera dig som användare om att Jämförsäkring i Stockholm AB i enighet med lagen registrerats som försäkringsförmedlare hos Bolagsverket och står under Finansinspektionens tillsyn. Jämförsäkring är ett helägt dotterbolag till elskling AB.

Allmänna villkor Jämförsäkring

V. 161130

Välkommen till Jämförsäkring, Sveriges nya och mest kompletta tjänst för att jämföra och teckna försäkringar över internet.

Tjänsten är en webbtjänst och tillgängliggörs av Jämförsäkring i Stockholm AB (”Jämförsäkring”), 556848-7424, Gamla Brogatan 19, 111 20 Stockholm via webbsajten www.jämförsäkring.se, som skapats av teamet bakom elbytessajten Elskling som drivs av Elskling AB.

Jämförsäkring är ett helägt dotterbolag till Elskling AB. De Allmänna Villkor som gäller för användandet av webbtjänsten elskling.se, vänligen se Allmänna villkor för elskling.se , äger motsvarande tillämpning på ditt användande av Jämförsäkrings webbtjänst på jämförsäkring.se (varvid du får byta ut “Elskling” mot “Jämförsäkring” och ”Elhandelsbolag” mot ”Försäkringsbolag” när du läser). För tydlighets skull vill vi dock påpeka att vad som däri sägs om ansvarsbegränsning inte påverkar det ansvar som Jämförsäkring kan ha vid enligt regelverket för försäkringsförmedling.

Utöver de allmänna villkoren för användandet av tjänsten gäller även följande särskilda villkor och information beträffande Jämförsäkrings försäkringsförmedling, vilka äger företräde i händelse av bristande överensstämmelse med de allmänna villkoren.

Villkor försäkringsförmedling - Jämförsäkring V. 161130

Information om försäkringsförmedling via Jämförsäkring

Om Jämförsäkring
Välkommen till Jämförsäkring, Sveriges nya och mest kompletta tjänst för att jämföra och teckna försäkringar över internet.

Tjänsten tillgängliggörs av Jämförsäkring i Stockholm AB (”Jämförsäkring”), 556848-7424, Gamla Brogatan 19, 111 20 Stockholm, tel 08-562 271 65, via webbsajten www.jämförsäkring.se, som skapats av teamet bakom elbytarsajten Elskling.

Jämförsäkring är en hos Bolagsverket registrerad försäkringsförmedlare som står under Finansinspektionens tillsyn. Registreringen avser samtliga skadeförsäkringsklasser och kan kontrolleras hos Bolagsverket, 851 81 Sundsvall, på tel 060 - 18 40 00, bolagsverket@bolagsverket.se eller www.bolagsverket.se.

Tillsyn över Jämförsäkring utövas av Finansinspektionens och för kontroll av tillståndet, anställdas behörighet m m kan Finansinspektionen kontaktas på, Box 7821, 103 97 Stockholm, tel 08 - 787 80 00, finansinspektionen@fi.se eller www.fi.se.

Tecknande av försäkring och ersättning
Jämförsäkrings tjänst är helt kostnadsfri för dig som konsument. Om du efter att ha jämfört olika försäkringsalternativ väljer att teckna försäkring via Jämförsäkring kan vi som bolag dock komma att få provision från det försäkringsbolag du valt. Försäkringen som du tecknar har i så fall samma pris oavsett om tecknar den via oss eller du kontaktar försäkringsbolaget direkt. Den information om försäkringsalternativ som presenteras vid jämförelser är helt oberoende av om, och i så fall vilken, ersättning Jämförsäkring erhåller vid förmedling. Vår målsättning är att du som kund ska få den mest korrekta och kompletta jämförelsen på marknaden, oavsett om vi erhåller ersättning eller inte.

I de fall vi får provision från försäkringsbolagen utgör den mellan 15 och 20 procent av nyteckningspremien. Om du avslutar din försäkring, genom att sluta betala premien eller nyttjar eventuell ångerrätt, får vi inte behålla erhållen provision.

De försäkringsbolag vi förmedlar försäkringar från inom tjänsten är: Dina Försäkringar, ICA Försäkring, Gjensidige (även Nu Bilförsäkring och Villaägarna), Svedea, Moderna försäkringar och Vardia Försäkringar.

Hos dessa bolag kan du teckna försäkring direkt i tjänsten. Det gör du genom att gå vidare till teckningsformuläret, där du fyller i dina uppgifter och klickar "teckna försäkring". Därefter skickas uppgifterna direkt till försäkringsbolaget som registrerar din nya försäkring. Övriga aktörer, såsom If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg-Hansa, som jämförs i tjänsten behöver du själv kontakta om du vill teckna försäkring med just dem.

Vid tecknande av försäkring via jämförsäkring får du ta del av produktinformation, förköpsinformation och fullständiga villkor innan du tecknar dig. Efter din registrering erhåller du en kvittens med produktinformation för försäkringen samt ett referensnummer för ditt ärende. Försäkringsbolagen skickar sedan ut försäkringsbrev m m enligt deras rutiner.

Observera att du själv måste avsluta andra försäkringsengagemang som du inte behöver då du tecknat en ny försäkring via Jämförsäkring. Var också noga med att kontrollera att de uppgifter som anges i bekräftelsen och försäkringsbrevet, inklusive startdatum, överensstämmer med vad du begärt och att försäkringsprodukten täcker dina behov.

Ansvarsförsäkring
Jämförsäkrings ansvarsförsäkring för försäkringsförmedling har meddelats av försäkringsgivaren International Insurance Company of Hannover SE, Sverige filial, med säte I Tyskland, genom Svedea AB (556786-1678), Box 3489, 103 69 Stockholm, telefon 0771-169 199, foretag@svedea.se.

Krav riktade mot försäkringsförmedlingen kan riktas direkt till Svedea AB om ersättning för skadan inte har utgått från Jämförsäkring. Ett sådant krav ska riktas inom 180 dagar från det att kravet har uppstått. Den högsta ersättning som kan betalas ut per skada uppgår till 1 250 618 EUR, och totalt under försäkringsperioden till 2 501 236. EUR.

Frågor, klagomål och tvister
Frågor kring försäkringsförmedlingen besvaras av Faraz Azima, Jämförsäkring i Stockholm AB, Gamla Brogatan 19, 111 20 Stockholm, tel 08-562 271 65, fax 08-650 54 24, e-post: faraz.azima@jamforsakring.se.

Eventuella klagomål på förmedlingen framförs skriftligen till adressen ovan. Handläggningen sker snarast möjligt och du får normalt svar inom 14 dagar. Ansvarig för klagomålshanteringen är Faraz Azima. Om du efter beskedet fortfarande är missnöjd kan du begära omprövning. Jämförsäkrings klagomålskommitté handlägger då din begäran inom ytterligare 14 dagar.

Vid en tvist mellan dig och Jämförsäkring kan du som kund, utöver rättslig prövning inför allmän domstol med tingsrätt som första instans, kostnadsfritt få saken prövad hos Allmänna Reklamationsnämnden. Information och vägledning kan även fås bl a från Konsumenternas Försäkringsbyrå, Konsumenternas Bank- och Finansbyrå, och kommunens konsumentvägledning.